Pravilnik o vračilih

ODSTOP OD KUPNE POGODBE:

V skladu z določbami oddelka §12 Zakona o varstvu potrošnikov pri prodaji na dom in po pošti (Zakon št. 108/2000 Z.z.) imate pravico do odstopa od takšne pogodbe brez navedbe razloga v 7 delovnih dneh od datuma prejema blaga ali opravljanja storitve, zato je treba vaš umik skupaj z izdelkom prodajalcu dostaviti v določenem roku.

NAVODILA:

Izpolnite Obrazec za odstop od pogodbe (opravljenega nakupa) v 45 dneh od dostave blaga in ga pošljite skupaj z blagom (velja samo za neodprto in nepoškodovano embalažo), številko in datumom naročila ter vnesite tudi številko računa v obliki IBAN, kamor lahko pošljemo vračilo kupnine.

Kupec pošiljko pošlje po pošti ali pri drugem lokalnem prevozniku na naveden naslov. Na naslovu mora biti naveden ID 90462747. Pošiljka, poslana z obveznostjo plačila po povzetju, ne bo sprejeta. Kupec plača poštnino po ceniku prevoznika.

Naslov za vračilo:

FHB Group s.r.o. c/o
Bloomhair - 72654
Priemyselná 1637/3
900 21 Svätý Jur
Slovaška

Po odpremi blaga vam po zakonu vrnemo kupnino najkasneje v 14 dneh po odstopu od pogodbe, vendar kupec plača vse stroške dostave in vračila blaga (na primer poštnino). To pomeni, da vam bo denar vrnjen le v vrednosti blaga.

Pomembno obvestilo: Če blago vrnete, je pomembno, da ga vrnete neuporabljenega in nepoškodovanega v originalni embalaži, skupaj z dokazilom o nakupu (računom). Blago pošljite priporočeno in zavarovano, saj ne odgovarjamo za izgubo na poti do nas. Če kateri od zgornjih pogojev ni izpolnjen, žal ne bomo mogli sprejeti vašega odstopa od pogodbe in blago vam bomo vrnili na vaše stroške.