Mi smo
Bloom Robbins kolektiv

Na samem začetku je za Bloom Robbins stal mlad par iz Slovaške. Njuno potovanje se je začelo leta 2015, ko sta začela razvijati prvi izdelek za svojo takratno blagovno znamko Bloom Hair, otroka znamke Bloom Robbins. Do danes jim ni uspelo le razviti najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo za lase na Slovaškem in Češkem, temveč so se razširili tudi v pet državah v Evropi in ZDA.

Več o naši zgodbi

ZAČELO SE JE Z LASMI, ki jih oba obožujeva

"Tudi za naše smo vedno želeli le najboljše. Naš prvi izdelek smo ustvarili za ljudi, za katere lasje niso samo lasje, ampak sestavni del njihove edinstvene osebnosti in načina samoizražanja.

Ker se točno tako počutimo.

Veste, z lepimi lasmi je lažje osvojiti svet.

Vendar pa smo v zadnjih nekaj letih ugotovili, da želimo ustvariti neverjetne izdelke, ki bi čim več ženskam po vsem svetu pomagali razcveteti v svoji največji lepoti.

Da bi se ženske počutile bolj samozavestno, seksi in polne življenja.

In zato danes pri Bloom Robbins ne gre več samo za lase. Gre za lepo kožo, zdrav spanec, imuniteto in prebavo, saj verjamemo, da prava lepota sije od znotraj.

Verjamemo, da si vsaka ženska zasluži zablesteti."

Adam in Zuzana Cvik - ustanovitelja blagovne znamke Bloom Robbins

Spoznaj nas bližje

Oglej si, kako smo rasli
 • 2023

  2023

  Bloom Hair se je spremenil v Bloom Robbins

  Ne gre več samo za lase. Verjamemo, da prava lepota sije od znotraj, zato gre tudi za lepo kožo, boljši spanec, imunost in prebavo.
  2023

  Novi izdelki

  V leto 2023 smo vstopili kot močan igralec s prehranskimi dopolnili. Začnite uživati ​​dnevne vitamine v igrivi gumijasti obliki. Ali že poznate naše nove prodajne uspešnice?
 • 2023

  Bloom Robbins na TV

  Vau! Od marca 2023 lahko svojo najljubšo znamko spremljate na televiziji. Če ste našo reklamo že videli, nas zanima, kako vam je bila všeč.
 • 2022

  2022

  Priprava nove dobe

  Nemogoče je postalo resničnost. Bloom Hair - priljubljena blagovna znamka, ki jo je čez čas poleg nas Zuzke in Adama začelo ustvarjati še 20 ljudi. Nekaj novega prihaja. Dobrodošli v svet Blooma Robbinsa, na kateri smo se pripravljali vse leto 2022
  2022

  Sadni okus

  Velika želja biti najboljši- je privedla do izboljšav v videzu in okusu naših vitaminev. Za še bolj izjemen okus smo začeli uporabljati izključno naravna barvila in arome. Za sadnim okusom naših gumijev se skriva pravo sadje.
 • 2022

  Cenili so nas tudi v tujini

  Naše znane gumiji samorog za lase so prejele prestižne lepotne nagrade.
  2022
  Izpadanje las za ženske, ki so preživele raka, je velik udarec za njihovo samozavest.Prav zato smo se odločili, da svoje izdelke redno dobavljamo neprofitni organizaciji Amazonka, ki združuje te ženske. V oktobru smo naredili zbirko za Amazonke, v kateri smo uspeli zbrati 1.900 €. Vsak mesec skupaj z WomanUp organiziramo Bootcamp, ki ženskam pomaga pri izobraževanju in samorazvoju.
 • 2022

  Več kot 500 trgovin

  Nismo več samo na spletu. Najdete nas TETA drogerij in v lekarnah po vsej Slovaški.
  2022

  ELLEphoria in ZA LEPOTO

  Pomembno za nas je, da vas, naše stranke, osebno spoznamo. Zato se udeležujemo lepotnih festivalov, pa tudi sejmov na Slovaškem in Češkem.
 • 2021

  2021

  Dobrodošli v Bloom Hair za nove mamice

  Nosečnost prinaša različne spremembe v življenju ženske. Vendar las ne smete odnesti! O tem sporočilu je Zuzka med nosečnostjo intenzivno razmišljala. In zato so pojavili vitaminy gimiji, ki poskrbijo za zdrave in lepe lase , tudi nosečnicam in doječim materam.

  Razvoj>novih izdelkov

  Odločili smo se, da se ne želimo ustaviti le pri laseh. Želimo, da se ženske počutijo samozavestne in močne v celotnem telesu. Zato smo trdo delali in začeli razvijati nove izdelke, ki vam jih bomo postopoma predstavljali. Poudarek na TOP sestavi je v našem DNK.
 • 2021

  Širimo se na nove trge

  In tako smo rasli naprej ... Leta 2021 nam je uspelo odpreti poljski in madžarski trg. Leto kasneje tudi slovenski, romunski in nemški. Vendar trenutno delujemo znotraj naše EU trgovine in dostavljamo pakete po vsej Evropi.

  Krepimo ekipo

  Čeprav smo blagovno znamko ustanovili kot naš skupni projekt, smo razumeli, da moramo rasti in širiti našo zvezdniško ekipo. Zato smo iz 2 ustanoviteljev precej hitro zrasli na 12. In gremo še dlje!
 • 2020

  Zasedenost slovaškega in češkega trga

  Kasneje je sledil ustvarjalni del njihovega poslovnega procesa. Izmislek imena, ki bi ga nosila celotna blagovna znamka. Takrat so se odločili za poetično ime Bloom Hair z glavnim calimom celotne komunikacije - Let your hair bloom with Bloom Hair

  Srečanje sproizvajalcem

  Ker proizvajalec, ki sta ga izbrala, ni bil iz njune domovine, sta se odločila, da ga obiščeta. Od takrat sta ponosna na odprto komunikacijo in čim večjo transparentnost z vsemi proizvajalci, s katerimi kot blagovna znamka sodelujemo.
 • 2019

  Vstop na češko-slovaški trg

  Šele leta 2019, 2 leti po začetku prodaje v Ameriki, je Bloom Hair dosegel češko-slovaški trg.
 • 2018

  Razvoj gumijastih vitaminov Healthy Hair by Bloom Hair

  Ker kapsulna oblika jemanja vitaminov ne ustreza vsaki ženski, smo razmišljali, kako odstraniti ta "medicinski" del. Prišli smo na idejo, da bi ustvarili prehransko dopolnilo v okusni gumijasti obliki, ki bo predstavljalo igriv način uživanja vitaminov.
 • 2017

  1. izdelek, predstavljen javnosti

  Tukaj! Tako je po 2 letih razvoja prišel trenutek, ki so ga vsi čakali. V našo novo odprto pisarno je prispela prva serija naših kapsul Bloom Hair. S tem pa tudi prva naročila in pozitivne ocene, ki so nam potrdile, da je to, kar počnemo, res smiselno.
  2017

  Osvajanje ZDA

  Vedno smo si želeli ustvariti globalno lepotno znamko in zato smo izbrali ZDA kot prvo državo za prodajo naših izdelkov. Bogat ameriški trg nas je sprejel in počasi smo začeli spoznavati, kako poteka posel.
 • 2023

  2017

  Osvajanje ZDA

  Vedno smo si želeli ustvariti globalno lepotno znamko in zato smo izbrali ZDA kot prvo državo za prodajo naših izdelkov. Bogat ameriški trg nas je sprejel in počasi smo začeli spoznavati, kako poteka posel.
 • 2016

  Februar 2023

  Ustvarjanje identitete Bloom Hair

  Kasneje je prišel kreativni del našega poslovnega procesa. Domislite se imena, ki ga bo nosila celotna znamka. Takrat smo se odločili za poetično ime "Bloom Hair", z glavno trditvijo celotne komunikacije - "Naj vam lasje cvetijo z Bloom Hair." Prve dizajne naše naslovnice je za nas izdelal grafični studio iz Avstralije. Razlog je bil preprost ... Vedno smo imeli slabost do avstralskega dizajna :)
  Februar 2023

  Iskanje pravega proizvajalca

  Iskanje primernega proizvajalca, ki izpolnjuje najvišje standarde kakovosti, ni lahka naloga. Zato smo brez oklevanja preleteli vso Evropo od Ženeve do Londona, dokler nam ni uspelo najti pravih partnerjev za proizvodnjo naših izjemnih izdelkov.
 • 2015

  2015

  Začetek naše poti za lepe lase

  Na samem začetku je bil naš ambiciozen načrt razviti izdelek s tako učinkovito sestavo, ki lahko uspešno pomaga ženskam do zdravih in lepih las brez kompromisov. Razlog je bil preprost. Radi imamo lase in za svoje želimo le najboljše. Prvi koncept izdelka, na katerem smo začeli delati, so bili vitamini za lase v obliki kapsul.
Naša filozofia

NAŠA
FILOZOFIJA

Naš glavni cilj je podpirati ženske na vseh področjih njihovega razvoja. Želimo, da se počutijo samozavestne in lepe, naj so zavestne tega, da lahko uspejo v čemerkoli.

Raziskave in kvaliteta na prvem mestu

45-dnevna garancija vračila denarja

Čiste sestavine brez GSO

Brezplačna dostava nad 50€

Borimo se za močnejše in
samozavestnejše ženske

In to mislimo resno. Kot blagovna znamka smo se zavezali, da bomo nenehno pomagali ženskam, jih okrepili in jim dali priložnost za uspeh. Sodelujemo z neprofitnimi organizacijami:

Amazonke

In mislimo to resno. Kot blagovna znamka smo se zavezali, da bomo nenehno pomagali ženskam, jih okrepili in jim dali priložnost za uspeh. Sodelujemo z neprofitnimi organizacijami:

Woman up

Z organizacijo Womanup vsak mesec organiziramo Bootcamp, ki ženskam pomaga, da se izobražujejo o samorazvoju. Se tudi ti želiš učiti z nami? Sporoči nam o tem!